Koncept

I Smedjen finder I produkter fra lokale bornholmske ildsjæle, herunder Kunsthåndværk af alle slags – keramik, støbejern, træ, tekstil, smykker med mere.

Du kan møde nystartede virksomheder, som for eksempel de unge iværksættere fra Pennyclub Vintage, der sælger secondhand streetwear eller #Maries, et nystartet madkoncept, der bogstavelig talt ruller henover øen fra sæsonen ’22. Smedjen står selv for salg af Baristakaffe, Øl og Vin og der vil være et varieret madudsalg alle dage.

Der kommer løbende udstillere til, men vi er allerede utrolig glade for at kunne byde velkommen til @Paudal Keramik, Tonnis Trædesign, @VestiØst, Pennyclub Vintage, @MajsSmykker, @PureRainforestChocolate og @RAR @Kofods @Småtteriet med @Bornholms Sæbesyderi med flere.

@Kokkenberg vender også tilbage med små lækkerier og frem mod påsken, vil du kunne læse mere om de enkelte bodholdere og deres produkter her i begivenheden!

Bygge
Venner

Tue og Jakob

Tue Seifert Boeskov er opvokset på Bornholm og er efter mange år i København flyttet tilbage til øen i 2020, med sin kone Agnethe og parrets tilsammen tre børn. Familien bor selv i Tejn og er begejstret for stemningen og det lokale fællesskab i byen. I 2020 købte Tue Tejn Smedeforretnings gamle lokaler med sin bror Michael, for at blive en del af den spændende udvikling på Tejn Havn.

Jakob Broberg Lind er også opvokset på Bornholm og bor til daglig i Slotslyngen med sin kone Lotte og sin yngste datter. Jakob er lokalt forankret på nordlandet og glæder sig over at være en del af en spændende udvikling på havnefronten.

Partner
Smedjen
Smedjen
billede