HVEM ER VI?

partner

FOUNDING FATHERS: Tue Seifert Boeskov & Jakob Broberg Lind

De to gamle venner overtog Tejn Smedeforretnings gamle haller i oktober 2021 og har ikke siddet stille siden! Stort set alt hvad du møder i SMEDJEN, er bygget af de fire hænder der sidder på Jakob og Tue.

Ifællesskab har de indrettet hallerne og forvandlet hundredevis af paller til sofaer, boder og loungetrapper, de har bygget verdens bedste Bisselinebar, kreeret en scene til LiveMusik- og Bingoaktiviteter, udviklet madkoncepter og sommerdrinks!

Både Tue og Jakob er opvokset på Bornholm og er i dag flyttet tilbage til øen med deres familier. Begge har knoklet deres ungdomsår i restaurationsbranchen, både på Bornholm og i København, men de har gedigen erfaring og baggrund fra helt andre brancher.

Tue er til daglig projektleder i byggebranchen og Jakob har i mange år været forretningsudvikler og salgsdirektør. De kender til iværksætteri, projektledelse og investeringen af knofedt, og resultatet står stærkt i dag, midt på en havn i rivende udvikling. SMEDJEN er kommet for at blive!

venner
aja

BAR-BITCH No 1 - Aja

Aja er SMEDJEN's bestyrer - det var hun nu også sidste år, så mange af jer kender hende selvfølgelig allerede, ligesom hun sandsynligvis stadig kan huske hvad du plejer at bestille og er i færd med at skænke det, når hun ser dig.

Aja glæder sig utrolig meget til at vende tilbage til Smedjen og vil stå for alt fra administration af vagtplaner til indkøb af varer, blomstervanding, barista-magi, udvikling af lækre sommerdrinks, afvikling af Musikbingo, veloplagt servering i baren og meget meget andet. Aja kan danse og skænke fadøl samtidig, og hun lægger både højt humør og en god portion temperament i arbejdet. Bølgerne kan gå højt og Aja er ikke sådan at bide skeer med – og det passer sig sådan set rigtig godt i en benhård smedje!

agnethe

SMEDJEMOR aka Agnethe Nordin

Tues kone Agnethe var skeptisk da ideen om SMEDJEN blev nævnt første gang, men siden har hun nærmest ikke været til at drive ud af hallerne - derfor døbte Aja hende også hurtigt SMEDJEMOR! Agnethe er kommet til at holde utrolig meget af eventyret på havnen og fungerer i dag som Markedskoordinator. Det var også hende der oprettede SMEDJENS SoMe-profiler.

I dag skriver hun primært opslagene til de store markeder, maler SMEDJENS mange skilte og designer de papirfoldere og flyers du kan se rundt omkring på øen. Agnethe er ofte at finde i hallerne med sit høje humør og selvom hun er lille, får man nemt øje på hende. Af og til står hun nemlig også på scenen og synger, for en fortid som semiprofessionel rytmisk sanger skal selvfølgelig komme SMEDJEN til gode!

billede